Admin adminstratör
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 24 grup hepsi kızın : hepsici gücün : uyarı!!! :
| Konu: cemre kemer resimleri ve özellikleri Perş. Ocak 29, 2009 12:14 pm | |
| EN SÜPER HEPSİ FAN CLUB 7/8/2008 - cemre kemer Kategori: CEMRE CEMRE'NİN OKUDUĞU KİTAPLAR CEMRE:aşkla ilgili kitaplar okumaya bayılıyorum ben en çok aşk ile ilgili bana aşkı anlatan roman tarzı kitapları severim fakat okuduklarımın arasında bana en sıkıcı gelen "DANIELLE STEEL'İN KADERİN TUZAĞI" ADLI KİTAPTI GÜZEL AMA BANA BAZI BÖLÜMLERİNDE SIKICI GELDİ..EN GÜZELİ İSE BENİM İÇİN "BİR ZAMANLAR İSTANBUL" ADLI KİTAPTIR.."SİYAH ZAMBAK VE MERVE, ALMANAK TÜRKİYE, ÇAĞDAŞ ARAYIŞ" VB TÜM KİTAPLARA BAYILIYORUM.BİR DE ÇOCUK KİTABI AMA "UYUMAK İSTEYEN ÇOCUK" ADLI BİR KİTAP ALDIM VE OKURKEN ÇOK AĞLADIM HERKESE TAVSİYE EDERİM.. 17 şubat 1985 tarihinde İstanbul’da doğan Kemer, Lütfü Banat İlkokulu ve Sedat Simavi İlkokulu’nda okuduktan sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’ne girdi. Ortaokul ve liseyi bu bölümde bitirdi ve halen devam ettiği Klasik Bale eğitimine başladı. ****** Kültür Merkezi bünyesindeki çocuk balelerinde çeşitli roller alan Kemer, çeşitli müzik kliplerinde oyuncu olarak çalışmış, şan ve piyano dersleri almış ve reklam jingleları seslendirmiştir. CEMRE
1-)Cemre "acayip" lafını çok kullanıyormuş 2-)lisedeyken 5 kes disipline Gitmişş 3-)kullandığı tuhaf kelimelerden Biri "çıldır çıldır"mış 4-)Cemrenin gıcık Olduğu reklamlar çıkınca cemre delirirmiş 5-)Küçükken kardeşiyle zeytin yağını yerlere dökmüşler ve ovalamışlar yerlerde yerden ısıtma olduğu için hep zeytinyağı kokuyormuş anneside 3 gün boyunca yerleri silmek zorunda kalmış annesi siliyomuş yerler yine zeytinyağı kokuyormuş 6-)Cemrenin 2 kardeşi varmış birisinin adı dilan diğerinin ise sehle'miş. 7-)araba plakası BCK'mış anlamı Batur-Cemre Kemer!Batur çok sevdiği kuzeniymiş 8-)Cemre otururken birisi ayağa kalkınca cemrede kalkarmış 9-)Cemrenin burnu estetikmiş 10-)ismail-yk'nın klibinde oyunculuk yapmış
ANNESİ:ŞEBNEM (Menejer) BABASI:İSLAM DOĞUM TARİHİ:17 ŞUBAT 1985 DOĞUM YERİ:İSTANBUL
BOYU:1.67 KİLOSU:44 EN SEVDİĞİ RENK:MAVİ EN SEVDİĞİ YEMEKLER VE İÇECEKLER:KAVURMA TAVUKLU BURGER,ENGİNAR HİÇ SEVMEDİĞİ YEMEKLER VE İÇECEKLER:PORTAKAL VE PATLICAN DİNLEDİĞİ SANATÇILAR:MARİAH CAREY VE NİL CEMRE'NİN OKUDUĞU KİTAPLAR
CEMRE:aşkla ilgili kitaplar okumaya bayılıyorum ben en çok aşk ile ilgili bana aşkı anlatan roman tarzı kitapları severim fakat okuduklarımın arasında bana en sıkıcı gelen "DANIELLE STEEL'İN KADERİN TUZAĞI" ADLI KİTAPTI GÜZEL AMA BANA BAZI BÖLÜMLERİNDE SIKICI GELDİ..EN GÜZELİ İSE BENİM İÇİN "BİR ZAMANLAR İSTANBUL" ADLI KİTAPTIR.."SİYAH ZAMBAK VE MERVE, ALMANAK TÜRKİYE, ÇAĞDAŞ ARAYIŞ" VB TÜM KİTAPLARA BAYILIYORUM.BİR DE ÇOCUK KİTABI AMA "UYUMAK İSTEYEN ÇOCUK" ADLI BİR KİTAP ALDIM VE OKURKEN ÇOK AĞLADIM HERKESE TAVSİYE EDERİM.. | |
|